• Av. de Salou 40 · AD500 Andorra la Vella
 • Atenció al client+376 729 800
 • Horari d'oberturaDll. a Dv. 8:00-13:00, 14:30-19:00
  Dissabtes 8:00-13:00

Sortejos de Nadal


Aquest mes de desembre no et perdis el calendari d'advent. 

Pots participar entrant aquí

--

--

Bases legals

SORTEIG EXCLUSIU PER INSTAGRAM de @riba_andorra

 

Companyia organitzadora

L’empresa MATERIALS RIBA S.A amb domicili social a Av. de Salou, 40, AD500 Andorra la Vella i amb NRT A-701171-U, organitza un sorteig per mitjà de la seva xarxa social Instagram i amb suport d’altres canals com Facebook.

 

Objecte, mecànica del sorteig i premis.  

L'objecte d'aquesta base és regular el mecanisme i la concessió del premi d'acord amb el Consell Regulador del Joc.

Amb motiu de la celebració de Nadal, cada dimecres del mes de desembre, Riba sortejarà un premi. En total, hi haurà 4 premis:

 1. Premi 1: PATINET - URBAN GLIDE RIDE 80AE - 1 de desembre 2021
 2. Premi 2: MAQUINA BOSCH - GSB13RE - 8 de desembre 2021
 3. Premi 3: DRONE  - DENVER FLYING DCH 640 2.4GH - 15 de desembre 2021
 4. Premi 4: ESTUFA - ORBEGOZO SONIFER CM 9015 (15833) - 22 de desembre 2021

 

Per participar, els usuaris tindran que realitzar en cada publicació:

Entrar al perfil d’Instagram de Riba @riba_andorraSer seguidor de @Riba_AndorraComentar la publicació del sorteig corresponen etiquetant a un altre usuari. Publicar i compartir el post al seu storie Ser majors d’edat 

 

La participació a cada sorteig serà vigent durant 6 dies i es compartirà a través de stories de Riba.

 

Requisits per participar

 

Selecció del guanyador / a, suplents, comunicació i lliurament. Els sortejos es realitzaran a través de l'aplicació EASY PROMOS (https://www.easypromosapp.com/) es descarregarà el certificat que donarà 100% de validesa al sorteig, d'altra banda es capturarà la pantalla per demostrar als seguidors com i qui és el guanyador i que es deixarà publicat perquè els seguidors puguin accedir i revisar el guanyador.

Es tornarà a verificar que el guanyador compleixi amb tots els requisits, i en el cas que no els compleixi, es passarà al suplent fins a arribar a un màxim de 3 suplents. En el cas que aquests suplents no compleixin tampoc amb els requisits, el premi quedarà desert.

Si no s'aconsegueix contactar amb el guanyador en el termini de 24 hores des del primer intent de contacte, aquest renunciarà al premi, es procedirà a contactar amb el/s suplent/a, perdent l'anterior guanyador el seu dret a reclamar el premi.

Els organitzadors es reserven el dret de descartar i esborrar comentaris que puguin resultar de mal gust o ofensives. Així mateix, l'empresa organitzadora tindrà la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, especialment la facultat - si ho considera justificat - de declarar el premi desert.

El veredicte serà inapel·lable.

 

Detall del premi i forma de lliurament. 

Els 4 premis detallats anteriorment seran els sortejats durant el mes de desembre. El valor total del premis és de 461,95€

 

 1. Premi 1: PATINET - URBAN GLIDE RIDE 80AE -  250 €
 2. Premi 2: MAQUINA BOSCH - GSB13RE - 79,95 €
 3. Premi 3: DRONE  - DENVER FLYING DCH 640 2.4GH - 68 €
 4. Premi 4: ESTUFA - ORBEGOZO SONIFER CM 9015 (15833) - 64 €

 

El lliurament del premi es realitzarà a Materials Riba. Els guanyadors hauran de mostrar amb un abonament el seu premi.  

Els premis en cap cas es podran canviar per altres articles ni pel seu valor en metàl·lic.

 

Acceptació de les bases. 

 

La simple participació en el sorteig implica l'acceptació de les presents bases, de manera que la manifestació en el sentit de la no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l'exclusió del participant i a conseqüència d'això, l'empresa MATERIALS RIBA S.A quedarà alliberada de l'acompliment d'obligació contreta amb aquest participant.

 

Desvinculació referent a Facebook / Instagram / Twitter i xarxes emprades. 

 

Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L'usuari es desvincula totalment d'aquesta xarxa social, i és conscient que està proporcionant la seva informació a l'empresa MATERIALS RIBA S.A i no a Instagram.